Cuptorul Ooni Karu 16 aduce cea mai versatilă experiență de gătit în aer liber Ooni și tehnologie avansată la petrecerea cu pizza.
Pizza mare fenomenală, carne rumenită, legume fragede sau chiar pâine proaspătă. Gătește mâncăruri epice la flacără în aer liber cu lemn, cărbune sau gaz.
Cu multiple opțiuni de combustibil, încearcă să folosești lemn și/sau cărbune pentru deliciul experienței puriste a pizzei și un gust subtil afumat, sau alege o gătit fără bătăi de cap cu Arzătorul de Gaz Ooni Karu 16 (vândut separat).
Datorită noilor caracteristici de design, pregătește pizza de 16 inch bucurându-te de un control mai bun al temperaturii, un flux de aer mai eficient din punct de vedere energetic, o izolație mai bună a cuptorului și o vizibilitate îmbunătățită.
După doar 15 minute de preîncălzire, vei găti la 500°C (950°F), realizând pizza la flacără în 60 de secunde, fripturi Tomahawk perfect rumenite, legume la grătar și multe altele cu cuptorul Ooni Karu 16.
Autenticitate
Gătitul cu lemn și cărbune oferă mâncărurilor un gust afumat care nu poate fi replicat.
Control
Arzătorul de Gaz Ooni Karu 16 îți oferă control suplimentar asupra temperaturii și comoditate.
Flexibilitate
Alege și schimbă combustibilul după cum dorești! Gaz pentru consistență și gătit fără prea multă întreținere, iar lemn/cărbune pentru un gust afumat, aromatic.